Gefilterd op:
  • Josh
Wis selectie

Josh

Josh is een 100% Nederlands product dat een wereldwijde aantrekkingskracht heeft. Persoonlijk, eerlijk en down-to-earth, Josh is toegankelijk voor iedereen. Mucci.nl heeft een grote keuze aan lederen en verzilverde armbanden voor zowel dames als heren. Deze tijdloze, modieuze sieraden van eigen bodem zijn met de hand vervaardigd en gepolijst in hun atelier in Tilburg.

1 - 29 van 29 artikelen

Het vakmanschap van Josh

Elke dag combineren Josh haar medewerkers authentiek vakmanschap met de nieuwste trends. Het atelier in Tilburg is de plek waar de collecties tot leven komen. Elk sieraad van Josh is uniek omdat alle accessoires handgemaakt zijn. Alle materialen die zij gebruiken zijn nikkelvrij en verzilverd. Voor kristallen gebruiken ze alleen de fijnste materialen. Josh is altijd bezig met innovatie en op zoen naar nieuwe manieren om leer te verwerken. Traditioneel vakmanschap is een belangrijke drijfveer bij Josh.

VRAGEN?

Heb jij nog vragen over onze Josh Sieraden of de levering hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag voor jou klaar en helpen jou graag met het beantwoorden van vragen en het geven van passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via ons e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.