Gefilterd op:
  • Pulsar
Wis selectie

Pulsar

Pulsar was de eerste fabrikant die een digitaal horloge produceerde. Het merk is sindsdien niet meer weg te denken uit de horlogewereld. De slogan van Pulsar staat voor "Vertel het op jouw manier." Jouw verhaal, jouw tijd. Iedereen vertelt zijn eigen verhaal en verdeelt zijn tijd. Pulsar horloges zijn een geweldige manier om dit te doen. De horloges staan bekend om hun elegante ontwerpen en hoge kwaliteit. Ze zijn gemaakt van sterke materialen zoals staal en titanium. Pulsar is een merk van Seiko Corporation. Onder Seiko corporation vallen ook Lorus en Seiko die ook in het assortiment van mucci.nl te vinden zijn.

1 - 1 van 1 artikelen

Op onze website kunt u het horloge van uw keuze Pulsar kiezen

Pulsar horloges hebben een hoge kwaliteit. Ze zijn allemaal waterdicht en spatwaterdicht, met coole functies. Sommige horloges hebben chronografen en meetfuncties. Deze horloges kunnen zowel door mannen als vrouwen worden gedragen. De horloges voor mannen zijn stoer en duurzaam, maar de horloges voor vrouwen hebben een elegantere uitstraling. De vrouwelijke uitstraling van de Pulsar dameshorloges wordt versterkt door de zachte roze en gouden accenten.

Mucci heeft de beste online Pulsar horloges

Ben jij klaar voor jouw Pulsar heren Horlloge ? Bestel dan snel! Dat kan eenvoudig bij Mucci. Wij bezorgen je bestelling gratis bij je thuis als je meer dan 50 euro besteedt. U kunt artikelen retourneren in een van onze winkels, of per post.

VRAGEN?

Heb jij nog vragen over onze Pulsar Dames horloges of de levering hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag klaar voor jou en helpen jou graag met het beantwoorden van vragen en hierbij geven ze passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via ons e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.