Gefilterd op:
  • Smartwatches
Wis selectie

Smartwatches

Digitale horloges zijn slimme horloges die via bluetooth verbinding maken met uw smartphone. Hierdoor kunt u meer dan alleen de tijd zien. Er zijn vele soorten smartwatches die wij verkopen op mucci.nl. Het is een horloge dat als een apparaat functioneert, als verlengstuk van uw smartphone. Dit horloge wordt vooral gebruikt om berichten te versturen en te ontvangen. Sommige horloges kunnen ook worden gebruikt om te bellen. Sporthorloges houden uw sportprestaties bij, terwijl activity trackers uw dagelijkse activiteiten volgen. Hybride horloges zijn vergelijkbaar met gewone horloges, maar ze hebben slimme functies zoals berichtweergave en stappentelling.

1 - 36 van 40 artikelen

Een smartwatch kopen

Voordat je een smartwatch koopt, moet je weten welk besturingssysteem je hebt. Als je je hardloop- of fietsroutes wilt bijhouden, kun je een smartwatch kopen die GPS heeft. Smartwatches bieden veel functies. Filter de opties die voor jou het belangrijkst zijn.

Smartwatches vergelijken

Vergelijk de duur, gebruiksgemak, stappen en hartslag om de beste smartwatch te vinden. Je kunt selecteren of de smartwatch compatibel is met je iPhone of Android. Smartwatches kunnen muziek opslaan, zodat u naar uw favoriete muziek kunt luisteren terwijl u traint.

VRAGEN?

Heb jij nog vragen over onze smartwatches of de levering hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag voor jou klaar en helpen jou graag met het beantwoorden van vragen en geven hierbij passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via ons e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.