Gefilterd op:
  • Trouwringen
Wis selectie

Trouwringen

U kunt de juiste trouwring voor uzelf vinden bij mucci.nl! Een trouwring is het meest gedragen sieraad. Hoewel het waar is dat u uw trouwring tot de "dood ons scheidt" lang zult dragen, is het toch verstandig om iets te kiezen waar u niet op uitgekeken raakt. In onze collectie vindt u vast en zeker de perfecte trouwring! Misschien bent u op zoek naar iets heel anders dan trouwringen. Dan bent u nog steeds op de juiste plaats.

1 - 36 van 55 artikelen

Gouden trouwringen

Goud staat al duizenden jaren synoniem voor exclusiviteit en waardevastheid. Dit edelmetaal is zeldzaam, waardoor het nog begeerlijker is. Een sieraad van dit edelmetaal laat zien hoe belangrijk uw partner is, vanwege de beperkte hoeveelheid goud die op aarde beschikbaar is.

Rose gouden trouwringen

Rose gouden ringen zijn een van de meest modieuze juwelen van de laatste jaren. Deze legering is warm en een lust voor het oog. Hij wordt gemaakt door goud, zilver, koper en zink te mengen. Met een roségouden trouwring trekt u, ongeacht uw huidtype, de aandacht. Deze juwelen laten elke hand stralen, ook al zijn ze subtiel en trendy.

Witgouden trouwringen

Veel paren houden van de wit-zilverglans die witgouden trouwringen hebben. Palladium en kleine hoeveelheden zilver zorgen voor de prachtige kleuring in goud. Deze legering resulteert in een zachte verkleuring van het edelmetaal die er modern en modieus uitziet.

VRAGEN?

Heb jij nog vragen over onze trouwringen of de levering hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag klaar voor jou en helpen jou graag met het beantwoorden van vragen en hierbij geven ze passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via ons e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

 

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.