Gefilterd op:
  • 24KAE
Wis selectie

24Kae

Met trots presenteert Kae Sutherland haar eerste collectie van het haar nieuwe merk 24Kae. 24Kae heeft met een klein, gepassioneerd team gewerkt om dit merk te creëren. Deze collectie bevat vintage-geïnspireerde juwelen. U zult ook haar passie voor pastels en beige in deze collectie terugvinden. Alle sieraden zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit 925 sterling zilver. De geelgouden 24 kae ringen en andere sieraden zijn verguld met 14 karaat goud. Shop nu de nieuwe collectie bij mucci.nl

1 - 27 van 27 artikelen

24Kae geschiedenis

24Kae is het merk van Kae Sutherland. Ze is een bekende social media influencer en heeft veel volgers. Ze wist al op jonge leeftijd dat ze haar eigen bedrijf wilde hebben. Sindsdien heeft ze verschillende bedrijven gehad. Kae startte, toen ze nog studeerde, haar sieradenmerk 4Ever with Everyone. Dit heeft haar de ervaring en kennis gegeven die ze nodig heeft. In 2021 lanceerde Kae met een gepassioneerd team 24Kae, haar lifestyle merk.

24Kae is een lifestyle merk waar je haar passie in kunt terug vinden. Kae begon het merk met een lijn van volwassen sieraden die pasten bij haar smaak en haar stijl vertegenwoordigden. Je ziet items in een vintage-geïnspireerde stijl, en je herkent Kae's liefde voor pastel en beige kleuren. Deze prachtige handgemaakte items zijn gemaakt van hoogwaardig 925 Sterling Zilver, dat gerodineerd of verguld is met 14K goud. 24Kae heeft zichzelf overtroffen met zulke schitterende sieraden.

Haar inspiratie komt van haar zusterschap, de mooie vrouwen die ze heeft gekend. Ze bewondert de kwaliteiten en waarden van elke vrouw. Deze vrouwen inspireren haar en maken haar tot wie ze werkelijk is. Om vrouwen te inspireren, wilde ze deze prachtige vrouwen in de collectie opnemen. Loua is de belangrijkste persoon in Kae's leven. Ze lanceerde de 24Kae x Loua lijn als eerste.

VRAGEN?

Heb jij nog vragen over onze 24Kae sieraden of andere sieraden en de levering hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag klaar voor jou en helpen jou graag met het beantwoorden van vragen en het geven van passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via ons e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

 

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.