Gefilterd op:
  • Armani
Wis selectie

Armani

De huidige Emporio Armani collectie is modern en eigentijds en omvat kleding en accessoires. Deze stijl is modieus en kan worden bijgewerkt met nieuwe trends. Emporio Armani is rijk aan ideeën en garderobe-oplossingen. Ze bieden een samenhangende look die past bij eerdere aankopen. Deze lijn is gecreëerd voor jonge mensen die graag een nieuwe top combineren met een oude broek of een favoriete jeans met de nieuwste top. Het merk zet nieuwe trends in de detailhandel en maakt een grote indruk met zijn naam en gekozen symbool. Het staat ook bekend om accessoires en producten van hoge kwaliteit, zoals horloges. Dit label heeft veel high-profile mensen aangetrokken, waaronder David Beckham en Victoria Beckham, maar ook Rafael Nadal en Megan Fox, Rihanna, en Cristiano Ronaldo.

1 - 2 van 2 artikelen

Emporio Armani is innovatief en veelomvattend

Emporio Armani is innovatief en veelomvattend. Emporio Armani is een rijzende ster in de modewereld. Het richt zich op jonge mensen die houden van Armani's stijl en producten met een hoog modegehalte. Na het succes van Giorgio's Giorgio lijnen, werd Emporio Armani opgericht in de jaren '80. Het is een sub-label onder Giorgio Armani. Dit is waar de inspiratie voor deze hoogwaardige artikelen begon. Giorgio Armani begon als etaleur in het warenhuis van Milaan en werd later verkoper voor de herenafdeling. Na veel ervaring in het vak, kon hij kleding ontwerpen voor Nino Cerruti. In 1975 richtte hij samen met Sergio Galeotti zijn eigen bedrijf op.

Een nieuw concept in democratische mode

"Emporio" is een nieuw concept in de democratische mode. Omdat de adelaar op een gemakkelijk herkenbare manier kracht uitstraalt en kracht vertegenwoordigt, werd hij gekozen als symbool van geluk voor de nieuwe lijn. De intuïtie van de ontwerper was juist, en het resultaat is een succes. De oorspronkelijke boodschap van Emporio Armani was gericht op jonge mensen. Het merk heeft zijn aantrekkingskracht in de loop der jaren echter uitgebreid tot iedereen die geïnteresseerd is in mode en de nieuwste trends.

Vragen?

Heb jij nog vragen over onze Armani horloges of onze Armani sieraden producten of de levering hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag klaar voor jou en helpen jou graag met het beantwoorden van vragen en hierbij geven ze passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via ons e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

 

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.