Gefilterd op:
  • Blush
  • Sieraden
Wis selectie

Blush Sieraden

Blush is een merk dat 14 karaat goud (58,5% puur) gebruikt voor hun sieraden en is ontworpen door Ti Sento, een merk dat bekend staat om het maken van luxe zilveren sieraden. Blush sieraden minimalistisch in kleur- en materiaalkeuze, wat teruggrijpt op de kern van sieraden: perfecte details en gevoel voor stijl. Het motto van Blush is "Druk jezelf uit in details". Blush sieraden worden met de grootste zorg gemaakt. Dit is terug te zien in de subtiele, prachtige Blush sieraden die wij bij mucci verkopen.

 

1 - 36 van 177 artikelen

BLUSH SIERADEN COLLECTIE

Blush sieraden bestaan uit Blush armbanden en Blush oorbellen, maar ook uit Blush ringen, Blush kettingen, Blush hangers, Blush oorbellen en Blush bedels.

U kunt de bedels aan kettingen bevestigen, zodat u een unieke ketting kunt maken. Er zijn drie collecties sieraden bij Blush: geel-, wit- en roségoud. Deze stukken kunnen gecombineerd worden met parels en zirkonia. De brede waaier aan goudkleuren van Blush maakt het mogelijk om stijlvolle juwelencombinaties te maken voor elke outfit. Blush maakt luxe ook betaalbaar door mooie sieraden te maken voor een redelijke prijs.

VRAGEN?

Heb jij nog vragen over onze Blush sieraden of de levering hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag voor jou klaar en helpen jou graag met het beantwoorden van vragen en het geven van passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via ons e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

 

Blush Catergorieën:

Blush Armbanden - Blush Kettingen - Blush Kettinghangers - Blush Oorbedels - Blush Oorhangers - Blush Oorknooppen - Blush Ringen

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.