Gefilterd op:
  • Coeur de Lion
Wis selectie

Coeur de Lion

Carola Eckrodt was van jongs af aan een gepassioneerd ontwerpster. Als tiener was zij al een aspirant-ontwerpster en experimenteerde met vele materialen voor oorbellen. Ze begon met het maken van oorbellen voor zichzelf. Maar dit veranderde al snel. Carola Eckrodt en Nils Eckrodt, haar partner, richtten in 1987 Coeur de Lion op in Stuttgart. In hetzelfde jaar presenteerden zij hun eerste creaties op de Avant-garde in München. Carola Eckrodt, een waar designicoon, presenteerde de GEOCUBE-collectie een decennium later. Deze tijdloze klassiekers zijn te vinden in het Bauhaus Museum in Weimar en het Smithsonian, Washington. 

1 - 30 van 30 artikelen

De kleuren van Coeur de Lion

Voor zowel jong als oud, kleur doet juwelen leven! Coeur de Lion is een vakbekwame juwelier met een scherp oog voor opvallende kleurcontrasten en jarenlange ervaring. Dit maakt zijn sieraden zowel tijdloos als fris. Coeur de Lion houdt van felle kleuren en levendige vormen. De juwelen van Coeur de Lion moeten sterk zijn en mogen geen slijtage vertonen. De basis van de kettingen, armbanden en oorbellen is gemaakt van roestvrij staal. Coeur de lion gebruikt ook Swarovski-kristallen, Polaris-hars, tweekleurig met de hand afgewerkt glas, Swarovski-stenen, en echt nappaleer.

Coeur de Lion wint prijzen

Coeur de Lion werd door de UK Watch & Jewellery Award uitgeroepen tot 'Jewellery Brand Of The Year 2014' en won de German Brand Award 2016. In 2018 ontving Coeur de Lion De German design award. De German design award 2018 is toegekend aan een serie armbanden gemaakt van dubbelstrengs, 12-kleuren mesh. Vele combinaties zijn mogelijk met de kleuren van deze serie in combinatie met andere Coeur de Lion armbanden.

VRAGEN?

Heb jij nog vragen over onze Coeur de lion sieraden of horloges en de levering hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag voor jou klaar en helpen jou graag met het beantwoorden van vragen en het geven van passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via ons e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.