Gefilterd op:
  • Diesel
Wis selectie

Diesel

In 1987 nam Renzo Rosso een beslissing die zijn leven drastisch zou veranderen: hij lanceerde het nu beroemde merk Diesel. Hij wilde edgy en moderne kleding ontwerpen voor jonge mensen met uitgesproken meningen. Na de ontwikkeling van de kledinglijn, werd het merk uitgebreid met accessoires. Bekijk de hele voorraad op mucci.nl

1 - 16 van 16 artikelen

Diesel horloges

Diesel is een merk dat aanvankelijk bekend stond om zijn sportieve en stijlvolle jeans, maar bekend werd om zijn coole horloges. Diesel heeft een breed scala aan horloges die gedragen kunnen worden voor zakelijke en casual gelegenheden. Er zijn veel opties beschikbaar, waaronder digitale horloges, chronografen en Diesel On smartwatches. Je kunt het perfecte Diesel horloge voor jou vinden. Het beste aan Diesel horloges is hun individuele karakter.

De Diesel horloges zijn stoere en eigenwijze horloges voor mannen die zorgeloos leven en zonder angst te ontmoeten. De horloges zijn dan ook onderscheidend, stoer en tijdloos. Kortom, horloges met een eigen karakter! Naast sieraden, schoenen en kleding is er tegenwoordig ook een collectie interieurs. Diesel is meer dan alleen een merk, Diesel is een lifestyle.

VRAGEN?

Heb jij nog vragen over onze Diesel horloges of Diesel sieraden? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag klaar voor jou en helpen jou graag met het beantwoorden van vragen en hierbij geven ze passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via ons e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.