Gefilterd op:
  • Fossil
  • Sieraden
Wis selectie

Fossil sieraden

Fossil ontwerpt en produceert al sinds 1984 horloges en sieraden van hoge kwaliteit. De ontwerpen van Fossil  sieraden onderscheiden zich door het gebruik van zowel traditionele als moderne natuurlijke materialen. Fossil is op de Nederlandse markt bekend als een merk dat een modieus en trendy publiek aanspreekt. Bij mucci.nl beschikken wij over een groot assortiment prachtige Fossil sieraden.

1 - 7 van 7 artikelen

Fossil sieraden

Fossil is een populair merk voor hoogwaardige, originele sieraden. Vier keer per jaar worden er nieuwe modellen aan de collectie toegevoegd. Fossil verkoopt naast accessoires ook kleding, schoenen, tassen, zonnebrillen, riemen en ceintuurs. Fossil ontwerpt ook horloges die worden verkocht in samenwerking met grote modehuizen zoals Armani, Karl Lagerfeld en Michael Kors.

Fossil sieraden collectie

Fossil biedt een grote selectie sieraden voor mannen en vrouwen in alle prijsklassen. Mucci heeft een mooie en uitgebreide selectie Fossil sieraden voor dames en Fossil sieraden voor mannen beschikbaar via hun website.

  • Fossil Armbanden
  • Fossil Kettingen
  • Fossil Oorbellen
  • Fossil Horloges

Fossil sieraden zijn een combinatie van stijl, elegantie en originaliteit die een aangename draagervaring biedt. Moderne ontwerpen worden gemixt met traditionele ontwerpen, waarbij het gebruik van natuurlijke materialen altijd voorop staat. Met de steeds wisselende collectie en de vele prijsklassen vindt u het juiste ontwerp voor u. U heeft de unieke mogelijkheid om elke dag een nieuw, opvallend stuk te dragen of aan te passen aan uw kleding.

VRAGEN?

Heb jij nog vragen over onze Fossil sieraden of de levering hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag klaar voor jou en helpen jou graag met het beantwoorden van vragen en hierbij geven ze passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via ons e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

 

 

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.