Gefilterd op:
  • Ice Watch
  • Horloges
Wis selectie

Ice Watch Dames

Iedereen droomt ervan een horloge te kunnen dragen dat perfect bij je outfit past. Gelukkig is dat nu mogelijk met de Ice watch dameshorloges. Deze horloges zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen, zodat er altijd een horloge is dat bij je persoonlijke stijl past. Daarnaast zijn de Ice watch dameshorloges erg comfortabel en robuust, waardoor je er veel plezier van zult hebben.

1 - 18 van 18 artikelen

Horloges van kunststof

Duurzame ice watch horloges voor dames van kunststof zijn er in verschillende stijlen, kleuren en designs. Ice watch horloges hebben een uitstekende kwaliteit en zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. De horloges zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten en met verschillende bandbreedtes. Er zijn veel mensen die graag een duurzaam product willen, maar niet weten welk horloge daarvoor geschikt is. Duurzame ice watch horloges voor dames van kunststof zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen dagelijks gebruik. De horloges zijn ook waterdicht tot 50 meter, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het krijgen van natte handen of vuil op je pols. Ice watch horloges zijn ook makkelijk te onderhouden en hebben een lange levensduur. Als je op zoek bent naar een duurzaam product, dan is dit horloge perfect voor jou!

Vragen?

Heb jij nog vragen over onze Sieraden of de levering hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag voor jou klaar en helpen jou graag met het beantwoorden van vragen en het geven van passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via ons e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.