Gefilterd op:
  • Imotionals
Wis selectie

Imotionals

Imotionals werd opgericht in 2015. Het biedt een verscheidenheid aan kettingen, initialen en symbolen. De kwaliteit van de sieraden is uitstekend en het is betaalbaar! Deze sieraden zijn gemaakt van sterling zilver met een extra rhodium laag. Dit zorgt ervoor dat het zilver niet verkleurt. Aan de roségouden en geelgouden sieraden is een laagje goud toegevoegd. Wilt u een persoonlijk en betaalbaar cadeau-idee? Kies dan voor Imotionals sieraden. Je kunt bij Mucci.nl online shoppen of gewon in een van onze winkels.

1 - 27 van 27 artikelen

Betaalbaar design

Imotionals biedt sieraden voor jong en oud. Het Nederlandse sieradenmerk staat bekend om het maken van betaalbare, stijlvolle en draagbare zilveren sieraden. Elke maand worden er nieuwe items toegevoegd. Deze sieraden zijn ontworpen door Nederlandse ontwerpers en geïnspireerd op de laatste modetrends .De perfecte match wordt gemaakt tussen de kleurstenen. Alleen hoogwaardige stenen zoals Swarovski Kristal en zirkonia worden gebruikt door het ontwerpteam van Imotionals.

Kwaliteit van Imotionals

Imotionals haar prioriteit is kwaliteit. Alle Imotionals juwelen zijn gemaakt van sterling zilver (925), en hebben een extra rhodiumlaagje. Het zilver is niet roestgevoelig. De zilveren Imotionals juwelen zijn voorzien van roségoud of geelgoud plating. Aan het zilver wordt een laagje goud toegevoegd. Imotionals sieraden worden volledig van edelmetaal gemaakt. Om de hoogste kwaliteit te garanderen, worden de sieraden van Imotionals gemaakt in samenwerking met de beste producenten.

VRAGEN?

Heb jij nog vragen over onze Imotionals Sieraden of de levering hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag voor jou klaar en helpen jou graag met het beantwoorden van vragen en het geven van passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via ons e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.