Gefilterd op:
  • Lacoste
  • Horloges
Wis selectie

Lacoste horloges

Wilt u een luxueus Lacoste horloge? Of bent u misschien op zoek naar een Lacoste horloge, om iemand waar om u geeft, cadeau te doen. Lacoste horloges zijn het perfecte geschenk. Dit horloge is een tijdloos accessoire dat elke dag geliefd zal zijn. De Lacoste horloges bij mucci.nl kunnen gezien worden als een verlengstuk van uw outfit. Mucci.nl heeft de laatste Lacoste heren en dames collecties!

1 - 4 van 4 artikelen

Beroemd merk wereldwijd

Lacoste biedt een breed scala aan horloges voor dames en heren. Het iconische logo met de groene krokodil is wereldwijd bekend. Het merk werd opgericht in 1933 en is tot vandaag de dag nog is altijd zichtbaar op onder andere de wijzerplaten van de schitterende Lacoste horloges. De horloges zijn kleurrijk, sportief en hebben een Franse flair. Lacoste brengt twee keer per jaar een nieuwe horlogecollectie uit.

Tennis legende Rene Lacoste

Rene Lacoste, een tennislegende, is de eerste persoon die het verhaal van Lacoste vertelt. Zijn innovaties hebben de sport en de kledingindustrie voor altijd veranderd. De producten van het merk weerspiegelen de authenticiteit, elegantie en vrijheid van de atleet van vandaag.

Het perfecte geschenk

Lacoste horloges zijn het perfecte geschenk. Dit kleurrijke, sportieve horloge is geliefd bij zowel mannen als vrouwen. Dit horloge zal elke dag geliefd zijn. Dit horloge is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. U kunt er bijvoorbeeld aan denken als verjaardagscadeau of jubileumcadeau.

VRAGEN?

Heb jij nog vragen over onze Lacoste horloges of de levering hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag voor jou klaar en helpen jou graag met het beantwoorden van vragen en het geven van passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via ons e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.