Gefilterd op:
  • LOTT. Gioielli
Wis selectie

Lott.

Lott. gioielli onderscheidt zich door kwaliteit, innovatie en schoonheid. Elk sieraad dat wordt gemaakt is uniek. Elk sieraad wordt met grote zorg met de hand vervaardigd in het atelier. De vele ontdekkingen en reizen van de wereld zijn een grote inspiratiebron voor de collecties van Lott. gioielli. Lott. gioielli vindt ook inspiratie bij mensen en plaatsen dichter bij huis. Lott. gioielli streeft er ook naar om de schoonheid van de planeet vast te leggen in elk ontwerp, met gebruik van natuurlijke materialen. Ze doen dit om zelfs de meest unieke stukken nog specialer te maken. Ontdek onze uitgebreide selectie stijlvolle armbanden, elegante ringen, en iconische oorhangers.

1 - 9 van 9 artikelen

Handgemaakte sieraden

Lott. gioielli heeft een ruime keuze aan armbanden, kettingen en andere sieraden voor elke gelegenheid. De sieraden worden met grote zorg met de hand gemaakt in het atelier. De vele ontdekkingen en reizen van de wereld zijn een grote bron van inspiratie voor de collecties van Lott. gioielli. Lott. gioielli vindt ook inspiratie bij mensen en plaatsen dichter bij huis. Ontdek onze brede selectie stijlvolle armbanden, iconische oorhangers en andere sieraden. Vind het perfecte sieraad voor elke gelegenheid bij Lott. gioielli. Of u nu op zoek bent naar een cadeau of iets speciaals voor uzelf, u vindt het bij Lott. gioielli.

Vragen?

Heb jij nog vragen over onze Lott. Gioielli sieraden of de levering hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag voor jou klaar en helpen jou graag met het beantwoorden van vragen en het geven van passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via ons e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

 

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.