Gefilterd op:
  • Michael Kors
  • Horloges
Wis selectie

Michael Kors Horloges

Michael Kors ontwerpen staan bekend om het stralen. Het Amerikaanse modemerk schittert met vrouwelijke horloges. Elk model is zorgvuldig ontworpen, met bijzondere aandacht voor verschillende accenten en verkrijgbaar bij mucci.nl. De meest populaire kleuren zijn wit, goud, roségoud en lichtblauw. Dit zijn ook de favoriete kleuren van de man achter het succeslabel. Michael Kors is een merk dat staat voor kwaliteit.

 

1 - 25 van 25 artikelen

Over Michael Kors horloges

Michael Kors, een bekende Amerikaanse modeontwerper, maakt al vele jaren de mooiste kleding en accessoires voor mannen en vrouwen. Sinds 1981 heeft het beroemde modelabel hard gewerkt om zich te vestigen als een echt begrip in de mode-industrie. Miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken de topproducten van Michael Kors, waaronder de horloges. Veel mensen herkennen de stijlvolle en modieuze collectie.

Michael Kors biedt stijlvolle horloges voor mannen en vrouwen

De stijl van Michael Kors horloges kan worden omschreven als elegant en luxueus. Er zijn veel horloges van Michael Kors die gedragen kunnen worden in verschillende stijlen, kleuren en materialen. Hierdoor is er voor iedereen wel een horloge te vinden. Ook kun je bijna elk model combineren met je dagelijkse look, zodat je meer opvalt dan anderen. Bent u op zoek naar dat perfecte model? Mucci weet welk horloge het beste bij uw stijl en wensen past.

Mucci onderhoudt uw Michael Kors horloge

Bent u in het bezit van een Michael Kors horloge? Zo ja, heeft u het gevoel dat het toe is aan een opknapbeurt? Wij raden u aan uw Michael Kors Dames horloge om de zoveel tijd te laten polijsten of controleren. U zult langer van uw Michael Kors horloge kunnen genieten. Het horloge wordt gedemonteerd, geolied en gesmeerd, en alle noodzakelijke onderdelen worden vervangen. Er wordt een nieuwe batterij geplaatst en indien nodig wordt het horloge getest op waterbestendigheid. Wilt u meer weten? Bezoek ons in een van onze winkels.

VRAGEN?

Heb jij nog vragen over onze Michael Kors horloges of de levering hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag voor jou klaar en helpen jou graag met het beantwoorden van vragen en het geven van passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via ons e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.