Gefilterd op:
  • Pas Diamonds
  • Sieraden
Wis selectie

Pas Diamonds sieraden

Pas Diamonds is een juwelenmerk dat al meer dan 40 jaar streeft naar kwaliteit, vakmanschap en klantenservice. Zij zijn in de afgelopen 40 jaar uitgegroeid tot een gerespecteerd merk in diamant- en gouden juwelen in Nederland. Pas Diamonds is al zes generaties lang actief in de juwelen- en diamantproductie. De collectie accepteert alleen juwelen die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit, uiterlijk en stijl. De juwelen zijn zeldzaam omdat alleen de fijnste diamanten worden gebruikt. De juwelencollectie van Pas Diamonds bestaat hoofdzakelijk uit witgouden en gele juwelen met edelstenen en diamanten. Het merk heeft veel juwelen naar uw smaak.

1 - 25 van 25 artikelen

Nieuwste technologieën

Pas Diamonds maakt ook gebruik van de nieuwste technologieën om hun sieraden te maken. Pas Diamonds ringen zijn bijvoorbeeld met een laser ingelegd met kleine diamantjes, waardoor er een prachtig sieraad voor jou ontstaat.

Service en levering

Mucci is een bedrijf dat niet alleen kwaliteit en vakmanschap levert, maar ook goede klantenservice. Mucci wil dat jij het beste uit je sieraad haalt. Mucci heeft daarom een aantal services, zoals gratis verzending bij een besteding van 50 euro of meer en 14 dagen retourrecht. Zo weet je zeker dat je tevreden bent met je Mucci aankoop.

Vragen?

Heb jij nog vragen over onze Pas Diamonds sieraden of de levering hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag voor jou klaar en helpen jou graag met het beantwoorden van vragen en het geven van passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via ons e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.