Gefilterd op:
  • Rosefield
  • Sieraden
Wis selectie

Rosefield sieraden

Ben je op zoek naar een jurk voor een avondje uit, of ga je naar een sollicitatiegesprek? Wat je ook doet, Rosefield sieraden kunnen elke outfit compleet maken. Wij weten zeker dat u bij Mucci.nl de perfecte Rosefield sieraden voor uw outfit zult vinden.

1 - 5 van 5 artikelen

Minimalistische Rosefield sieraden

Rosefield is geïnspireerd op de energie, vrijheid en het liberale denken in New York en Amsterdam. De collecties worden gesierd door mooie en stijlvolle sieraden. De oorbellen, halskettingen en armbanden van het merk zijn gemakkelijk te herkennen aan hun eenvoudige uiterlijk. Ze zijn een mix van klassieke en moderne stijlen. Een subtiele, maar essentiële toevoeging aan uw stijl.

Hoge kwaliteit oorbellen, kettingen en armbanden

Rosefield sieraden zijn modern en minimalistisch van ontwerp. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. De keuze van de kleur is de eerste stap. Er zijn twee mogelijkheden voor de armbanden, halskettingen en oorbellen: Zilver of goud. Ze zien er ook verschillend uit. Rosefields sieraden gebruiken alleen hoogwaardige materialen voor al haar sieraden.

VRAGEN?

Heb jij nog vragen over onze Rosefield sieraden of de levering hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag klaar voor jou en helpen jou graag met het beantwoorden van vragen en hierbij geven ze passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via ons e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

Rosefield Categorieën:

- Rosefield Kettingen -

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.