Gefilterd op:
  • Samsung
Wis selectie

Samsung

Samsung smartwatches zijn de perfecte manier om onderweg verbonden te blijven. Met een Samsung smartwatch bel je, stuur je sms'jes en heb je zelfs toegang tot je favoriete apps vanaf je pols. De horloges beschikken over diverse sensoren om jouw gezondheid bij te houden, zoals een hartslagmeter en bloeddruksensor. De Samsung smartwatches zijn compatibel met Android en Apple telefoons. Bovendien kun je bij mucci.nl je Samsung smartwatch direct bestellen en thuis laten bezorgen. Dus waarom wachten? Koop vandaag nog je eigen Samsung smartwatch! 

1 - 10 van 10 artikelen

Geschiedenis

Samsung werd in 1938 door Lee Byung-chul opgericht als handelsmaatschappij. In de loop van de volgende drie decennia diversifieerde de groep zich onder meer op het gebied van levensmiddelen, verwerking, textiel, verzekeringen, effecten en detailhandel. Eind jaren zestig deed Samsung zijn intrede in de elektronicasector en midden jaren zeventig in de bouw- en scheepsbouwsector; deze sectoren zouden de motor van de latere groei zijn. Na Lee's dood in 1987 werd Samsung opgesplitst in vier bedrijfsgroepen - Samsung Group, Shinsegae Group, CJ Group en Hansol Groep. Sinds 1990 heeft Samsung zijn activiteiten steeds meer geglobaliseerd en is elektronica, met name mobiele telefoons en halfgeleiders, de belangrijkste bron van inkomsten geworden. Sinds 2017 heeft Samsung wereldwijd de zesde hoogste merkwaarde.

Vragen?

Heb jij nog vragen over onze Samsung horloges of de levering hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag voor jou klaar en helpen jou graag met het beantwoorden van vragen en het geven van passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via ons e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.