Gefilterd op:
  • Skagen
Wis selectie

Skagen

Skagen horloges koop je niet zomaar ergens. De kwaliteit van Skagen is uniek en dat komt door de duurzaamheid van het materiaal en de prachtige designs. Koop je een Skagen horloge, dan koop je kwaliteit!

1 - 15 van 15 artikelen

Speciale materialen

Skagen horloges zijn geïnspireerd op de beroemde kustlijn van Skagen. Daarom zijn er strakke lijnen, zachte rondingen, en speciale materialen. Skagen horloges zijn ontworpen met het idee dat een goed ontwerp betaalbaar moet zijn. Skagen horloges hebben alle Deense design attributen: eenvoud, elegantie, en zuiverheid.  Je kunt de beste selectie Skagen horloges vinden bij mucci.nl. Mucci biedt gratis verzending op alle bestellingen boven de €50, en hebben een 14-daags retourbeleid. Dus waar wacht je nog op. Begin vandaag nog met winkelen voor uw nieuwe Skagen horloge!

Vragen?

Heb jij nog vragen over onze Skagen accessoires of de levering hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag klaar voor jou en helpen jou graag met het beantwoorden van jouw vragen en geven hierbij een passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via ons e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.