Gefilterd op:
  • Zilverstad
  • Accessoires
Wis selectie

Zilverstad spaarpotten

Mucci heeft een zilveren spaarpot die u voor uw kinderen kunt kopen! U kunt uw kinderen op een leuke manier leren omgaan met geld met een verzilverde spaarpot van Nijntje. Alle spaarpotten zijn voorzien van een afsluitbaar dekseltje zodat u de doos gemakkelijk kunt legen. Spaarpotten zijn leuk om cadeau te doen of te krijgen voor een verjaardag of geboorte van een kind.

1 - 9 van 9 artikelen

Voordelen van spaarpotten bij Mucci

Op de site vindt u veel verschillende spaarpotten. Zo is er bijvoorbeeld een Nijntje spaarpot of misschien een leuke spaarpot voor je kind?

Wat zijn de voordelen van het kopen van een verzilverde spaarpot van Mucci:

  • Spaarpotten zijn leuk om te geven of te krijgen voor een verjaardag of geboorte van een kind.
  •  Een verzilverde spaarpot is een mooie manier om uw kinderen op een leuke manier te leren omgaan met geld.
  • Op de website van Mucci vindt u veel verschillende ontwerpen van spaarpotten om uit te kiezen.

VRAGEN?

Heb jij nog vragen over onze Zilverstad spaarpotten of de levering hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag voor jou klaar en helpen jou graag met het beantwoorden van vragen en het geven van passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via ons e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.