Gefilterd op:
  • 24KAE
  • Sieraden
Wis selectie

24Kae kettingen

24Kae kettingen worden met veel zorg, liefde en oog voor detail gemaakt. Elk exemplaar is werkelijk een kunstwerk, en elke schakel is gemaakt om lang mee te gaan. Als u op zoek bent naar een pronkstuk dat de tand des tijds zal doorstaan, dan is een 24Kae halsketting de perfecte keuze. Elke 24Kae ketting bij mucci.nl heeft een unieke handgemaakte bedel met gravure die authenticiteit toevoegt.

1 - 13 van 13 artikelen

Duurzame kettingen

24Kae kettingen zijn gemaakt van een speciale legering die bestand is tegen aantasting en slijtage. De schakels van de ketting grijpen in elkaar, wat betekent dat ze niet gemakkelijk uit elkaar zullen vallen. Dit type ketting wordt vaak gebruikt voor hangers en bedels, omdat het een stevige basis vormt die bestand is tegen dagelijks gebruik en slijtage.

Kae Sutherland is de oprichter en ontwerper van 24Kae Juwelen. Kae heeft altijd al een passie gehad voor het ontwerpen en creëren van sieraden. Na jaren in de industrie gewerkt te hebben, besloot ze haar eigen sieradenlijn te beginnen die zowel mooi als duurzaam zou zijn.

24Kae halskettingen worden gemaakt met een uniek proces dat Kae zelf ontwikkelde. Het metaal wordt eerst in dunne stroken gesneden en vervolgens met de hand tot schakels gevormd. De schakels worden vervolgens aan elkaar gelast met behulp van een krachtige laser. Hierdoor ontstaat een verbinding die veel sterker is dan bij traditionele soldeermethoden.

Nadat de ketting in elkaar is gezet, wordt hij verguld met 24k goud. De vergulding geeft een prachtige glans en beschermt het metaal tegen aantasting.

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.