Gefilterd op:
  • Calvin Klein
Wis selectie

Calvin Klein

Calvin Richard Klein is een Amerikaanse modeontwerper. Hij richtte het modemerk Calvin Klein op met Barry Schwartz, zijn jeugdvriend en zakenpartner. Calvin Klein werd eind 2002 verkocht aan Phillips-Van Heusen Corporation. Calvin Klein studeerde in 1964 af aan het Fashion Institute of Technology in New York. Daarna begon hij zijn eigen bedrijf. De baanbrekende reclamecampagne met verschillende bijna-naakte modellen in exotische poses was een belangrijke reden waarom zijn ondergoedcollecties wild populair werden in de jaren 1980. Christy Turlington, Mark Wahlberg en Kate Moss werden allemaal ster in de advertenties. Calvin Klein verkocht in zijn gloriedagen ongeveer 400.000 paar jeans per week.

1 - 21 van 21 artikelen

Calvin Klein Collecties

Calvin Klein, Inc. is een van de meest prominente modeontwerp- en marketingbedrijven ter wereld. Het ontwerpt en verkoopt designerkleding voor vrouwen en mannen, en een verscheidenheid aan producten. Deze producten worden verkocht via een breed netwerk van licentieovereenkomsten. Merken/levensstijlen zijn onder meer de Calvin Klein Collection, Calvin Klein Platinum Label, Calvin Klein Jeans en Calvin Klein Underwear.

Calvin Klein Uiterlijk

Calvin Klein is een lifestylemerk dat gedurfde, vooruitstrevende ideeën en een verleidelijke, minimalistische esthetiek promoot. Calvin Klein is een merk dat inspireert en de zintuigen prikkelt. Het gebruikt provocerende beelden en opvallend design om aan te zetten. De advertenties en campagnes van Calvin Klein zijn daar een goed voorbeeld van. De Amerikaanse ontwerper Calvin Klein gebruikt eenvoudige lijnen en kleuren in zijn ontwerpen om de aandacht te vestigen op vorm en functie. Een deel van de populariteit van het merk is te danken aan de vele sterren die Calvin Klein ondergoed droegen in de jaren 1980 en 1990. De uitgebreide collectie van het merk omvat meer dan alleen ondergoed. Het biedt ook accessoires, schoenen en tassen. Calvin Klein mode is eenvoudig en direct.

Vragen?

Heb jij nog vragen over de Calvin Klein sieraden, de levering of over onze andere sieraden? Neem dan gerust contact op met één van onze specialistische medewerkers. Zij zijn iedere werkdag te bereiken op 0548 – 541927 of stuur een e-mail naar info@mucci.nl. Onze medewerkers helpen je graag verder met het beantwoorden van al jouw vragen en geven deskundig advies!

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.