Gefilterd op:
  • Calvin Klein
  • Horloges
Wis selectie

Calvin Klein horloges

Calvin Klein, de modeontwerper die bekend staat om zijn unieke ontwerpen. Hij is erin geslaagd zijn bedrijf uit te breiden naar luxe accessoires waarbij de Calvin Klein horloges deel uitmaken van deze collectie. Het tijdloze, stijlvolle ontwerp van Calvin Klein horloges is wat ze zo onderscheidend maakt en zijn daarom uiteraard ook te vinden bij mucci.nl. Ze staan ook voor kwaliteit. Elk Calvin Klein horloge is namelijk Swiss Made. Dit betekent dat ze voldoen aan strenge kwaliteitsnormen die zijn vastgesteld door de Zwitserse overheid. Als u kiest voor een Calvin Klein-horloge, zult u er jarenlang plezier van hebben.

1 - 25 van 25 artikelen

Calvin Klein horloges voor dames en heren

Calvin Klein heeft het perfecte horloge voor u, of u nu op zoek bent naar een horloge voor dames of voor heren. Elk Calvin Klein horloge heeft zijn eigen onderscheidende kenmerken. Calvin Klein horloges voor heren staan bekend om hun stoere en sportieve design. Calvin Klein dames horloges zijn een trots bezit om te mogen hebben. Het elegante, stijlvolle en verfijnde ontwerp maakt dat je een echt sieraad draagt. Je kunt ook kiezen voor een sportief model. Calvin Klein horloges zijn er in diverse mooie materialen, waaronder (rosé) goud en zilver, maar ook staal en leer.

VRAGEN?

Heb jij nog vragen over onze Calvin Klein horloges of de levering hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag voor jou klaar en helpen jou graag met het beantwoorden van vragen en het geven van passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via ons e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.