Gefilterd op:
  • Guess Collection
Wis selectie

Guess Collection

Guess Collection horloges zijn de meest populaire collectie in de Guess collectie. De Guess Collection horloges hebben een Zwitsers uurwerk en zijn gemaakt van duurzamere materialen. Paul Marciano, de oprichter van Guess, wilde een nieuwe collectie lanceren als aanvulling op de bestaande Guess-collectie. De nieuwe collectie moest ontworpen worden voor zowel mannen als vrouwen die dezelfde luxueuze levensstijl hebben als Paul. Guess Collection werd opgericht in 1997. Bent u geïnteresseerd in een Guess Collection horloge? Kijk dan gerust verder op mucci.nl

1 - 17 van 17 artikelen

Guess Collection horloges

Guess Collection horloges zijn ontworpen voor mensen die ambitieus, zelfverzekerd en gepassioneerd zijn over hun leven. Guess Collection horloges zijn elegant en verfijnd en stralen luxe uit. Elk horloge is gemaakt met duurzame materialen en functies. Luxe horloges zijn synoniem met het merk. Het combineert mode en kwaliteit. Guess Collection watches heeft een unieke look gecreëerd met de "losstaande" kast van de horloges. De armband past niet zo soepel in de kast van het horloge als andere horloges. Dit geeft het horloge een unieke uitstraling. Sommige modellen hebben echte diamanten op de wijzerplaat.

VRAGEN?

Heb jij nog vragen over onze Guess Collection producten of de levering hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag klaar voor jou en helpen jou graag met het beantwoorden van vragen en hierbij geven ze passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via ons e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.