Gefilterd op:
  • Guess Collection
  • Horloges
Wis selectie

Guess Collection Horloges

Houdt u van mooie horloges van hoge kwaliteit? Dan zijn Guess Collection horloges een goede keuze. Guess Collection bevat de mooiste horloges van het merk Guess. De horloges zijn elegant en mooi afgewerkt. Dit geldt ook voor de wijzerplaat en de materialen. De Guess Collection horloges zijn van hoge kwaliteit, zowel qua design als qua techniek. Mucci.nl heeft een grote collectie Guess Collection horloges voor dames en heren.

1 - 17 van 17 artikelen

Guess Collection horloges zijn gemaakt in Zwitserland

De Swiss made Guess Collection heren horloges hebben een Zwitsers uurwerk dat zorgt voor een nauwkeurige tijdsaanduiding. Op zoek naar een dames- of herenhorloge? Er zijn uurwerken van hoge kwaliteit verkrijgbaar die om elke pols passen.

Een Guess Collection horloge is de beste keuze voor u!

Guess Collection horloges voor heren en dames onderscheiden zich van Guess horloges door hun superieure kwaliteit en styling. Guess Collection horloges zijn duurder dan die van Guess, maar de kwaliteit is beter. Ook de horlogebandjes zijn veel aandacht waard. Deze bandjes kunnen van leer of staal zijn, maar het maakt niet uit of ze comfortabel zijn. Bijna alle Guess Collection dames horloges hebben een hard, krasvrij saffierglas, waardoor de wijzerplaat en wijzers goed zichtbaar zijn. Dit glas wordt vooral gebruikt in de meer exclusieve horloges.

VRAGEN?

Heb jij nog vragen over onze Guess Collection horloges of de levering hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag voor jou klaar en helpen jou graag met het beantwoorden van vragen en het geven van passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via ons e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.