Gefilterd op:
  • Hugo Boss
Wis selectie

Hugo Boss

Soms wordt ten onrechte gedacht dat Hugo Boss een Amerikaans merk is. Het is Duits, en werd opgericht in Metzingen. Hugo Boss begon zijn bedrijf bijna een eeuw geleden met slechts een handvol naaisters. De eerste bestelling die ze kregen was nogal controversieel. Mucci.nl beschikt over de mooiste Hugo Boss horloges, Shop nu!

1 - 19 van 19 artikelen

Merk Hugo Boss

Hugo Boss werd opgericht in 1923. Na een controversiele geschiedenis in de oorlog overleed Hugo Boss in 1948. Na zijn dood werd er vooral aandacht besteed aan uniformen voor bedrijven. Valentino Fashion Group kocht het in 1985. Hugo Boss creëerde verschillende lijnen. Elke lijn was uniek. Hugo Boss is een tijdloze, moderne lijn voor mannen en vrouwen. Het verwijst eigenlijk naar de tijd dat Hugo Boss werd opgericht. Hugo Boss heeft een reeks van kleding, parfums, en sieraden om de look compleet te maken. 

Diverse ontwerpen

In de jaren vijftig werden de eerste Boss pakken gemaakt. De herenmode was belangrijk vanaf de jaren 1970. De onvermijdelijke accessoires verschenen na de lancering van de eerste damescollectie in 1998. Boss Accessories omvat nu ook lederwaren, parfums en brillen. De sky is the limit voor Boss Accessories.

VRAGEN?

Heb jij nog vragen over onze Hugo Boss producten of de levering hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag klaar voor jou en helpen jou graag met het beantwoorden van vragen en hierbij geven ze passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via ons e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

 

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.