Gefilterd op:
  • Hugo Boss
  • Horloges
Wis selectie

Hugo Boss Horloges

Hugo Boss is het merk voor u. Mannen die niet alleen weten hoe ze zich moeten kleden, maar ook hoe teder ze moeten zijn. Hugo Boss heeft ook een lijn voor vrouwen. U vindt er stijlvolle, maar elegante kleding en accessoires. De Hugo Boss horloges op mucci.nl zijn perfect voor iedereen.

1 - 19 van 19 artikelen

Over Hugo Boss brand

Soms wordt ten onrechte gedacht dat Hugo Boss een Amerikaans merk is. Het komt oorspronkelijk uit Duitsland, in Metzingen. De stad werd genoemd naar Hugo Boss, de oprichter. Het merk werd opgericht in 1923 en heeft een lange geschiedenis. Het werd in 1985 gekocht door Valentino Fashion Group. Verschillende lijnen werden gecreëerd binnen het merk Hugo Boss. Elke lijn had zijn eigen persoonlijkheid. Hugo Boss, een tijdloze en moderne lijn voor vrouwen en mannen, is eigenlijk een verwijzing naar de oorspronkelijke tijd dat Hugo Boss werd opgericht. Hugo Boss is een lijn van kleding, parfums en juwelen die de look compleet maken.

Collectie Horloges Hugo Boss

De horloges van Boss uit de Mucci collectie zijn meestal gemaakt van luxe materialen zoals leer en roestvrij staal. De tijd wordt duidelijk weergegeven met de klassieke uurwerken. Voor mannen die meer van hun horloge willen, zoals chronometers, zijn er naast de basis Hugo Boss horloges ook veel sportieve horloges verkrijgbaar. Deze horloges zijn vaak in een andere kleur uitgevoerd, zodat de wijzerplaten beter afleesbaar zijn. De collectie van Hugo Boss omvat een breed scala aan horloges voor heren. Er zijn ook verfijnde en stijlvolle horloges voor vrouwen.

VRAGEN?

Heb jij nog vragen over onze Hugo Boss horloges of de levering hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag voor jou klaar en helpen jou graag met het beantwoorden van vragen en het geven van passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via ons e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.