Gefilterd op:
  • Just Franky
Wis selectie

Just Franky

Bent u bekend met Just Franky, een Nederlands merk? Mucci.nl biedt nu een prachtig assortiment gouden sieraden aan. Dit merk is het ontdekken waard! De persoonlijke en unieke juwelen van Just Franky zijn een van de nieuwste hits in de juwelenwereld. Het juwelenlabel is opgericht door Brenda en Desiree, twee Nederlandse zussen.

1 - 3 van 3 artikelen

Wat zit er in de naam?

Just Franky, dat in 2014 werd opgericht, is de naam van het label. De letterlijke betekenis is 'openhartig'. Dit benadrukt meteen de kernwaarden van Just Franky waarbij authenticiteit, puurheid, openhartigheid en eerlijkheid worden gewaardeerd. Deze gedachte wordt weerspiegeld in de keuze van goud als basismateriaal voor de kettingen en armbanden. Maar er is meer dat Just Franky zo speciaal maakt.

Uw persoonlijke boodschap gegraveerd op een gouden sieraad

De persoonlijke boodschappen die je kunt toevoegen aan de "bar necklaces" zijn wat Just Franky uniek maakt. Dit komt omdat iedereen speciale momenten en dierbaren heeft die ze elke dag bij zich willen houden. Dit is mogelijk dankzij Just Franky. Jouw gravure maakt deze sieraden uniek. Ze vertellen alleen uw verhaal! Geef uw sieraad een persoonlijk signatuur. Iedereen kan iets origineels en unieks creëren met Just Franky armbanden. Een mooier cadeau is bijna niet denkbaar.

VRAGEN?

Heb jij nog vragen over onze Just Franky sieraden en de levering hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag klaar voor jou en helpen jou graag met het beantwoorden van vragen en het geven van passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via ons e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.