Gefilterd op:
  • Just Franky
  • Sieraden
Wis selectie

Just Franky sieraden

U kunt uw eigen ontwerpen maken met het prachtige sieradenlabel Just Franky. U kunt uw 14 karaat geel-, wit-, of roségouden sieraden personaliseren om een speciaal moment of dierbare herinnering weer te geven. Een 14 karaat gouden collier kan bijvoorbeeld gedragen worden met de brief van uw grootste liefde of de naam van uw kind geschreven in hun eigen handschrift. Bij mucci.nl hebben wij een groot assortiment van Just Franky sieraden.

1 - 3 van 3 artikelen

Just Franky biedt gepersonaliseerde juwelen

De persoonlijke en unieke Just Franky sieraden zijn een van de nieuwste hits in de sieradenwereld. Het juwelenlabel is opgericht door twee Nederlandse zussen, Brenda en Desiree. Just franky sieraden bestaan uit 14-karaats gouden armbanden, halskettingen en ringen met persoonlijke accenten.

Vind een speciaal moment

Een sieraad wordt vaak gebruikt om een belangrijk moment in iemands leven te herdenken en op te roepen. Denk aan de geboorte van uw kind, een diploma, en een bruiloft. Een tijdloos gouden sieraad wordt nog waardevoller als u er uw persoonlijke touch aan geeft.

Just Franky's naam is afgeleid van Frank. Elk Just Franky sieraad van dit Nederlandse merk is origineel, eerlijk en persoonlijk. U kunt zelf de kleur (roze, geel of wit) en het lettertype kiezen. Het model. U houdt uw designjuweel altijd dicht bij uw hart.

VRAGEN?

Heb jij nog vragen over onze Just Franky sieraden of de levering hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag klaar voor jou en helpen jou graag met het beantwoorden van vragen en hierbij geven ze passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via ons e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

 

Just Franky Categorieën

Just Franky Armbanden - Just Franky Bedels - Just Franky Kettingen

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.