Gefilterd op:
  • Just Franky
  • Sieraden
Wis selectie

Just Franky kettingen

U hebt de juiste plaats gevonden als u op zoek bent naar een gouden of roségouden ketting. U vindt bij mucci.nl verschillende opties om u te helpen de juiste gouden ketting te kiezen. We hebben ook een verscheidenheid aan collecties die we graag met u delen.

1 - 3 van 3 artikelen

Een ketting van Just Franky zal een speciaal moment vastleggen

Personalisatie is heel belangrijk voor ons bij mucci. Je kunt de juwelen cadeau geven of bewaren als een persoonlijk aandenken. U kunt uw herinneringen voor altijd laten duren door te kiezen voor een gepersonaliseerde ketting in goud met uw naam, wit- of roségoud. Onze prioriteit is kwaliteit. Alleen de beste materialen worden gebruikt om uw halsketting van goud te laten schitteren. Just Franky sieraden zijn een lust voor het oog.

VRAGEN?

Heb jij nog vragen over onze Just Franky kettingen en de levering hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag klaar voor jou en helpen jou graag met het beantwoorden van vragen en het geven van passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via ons e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

 

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.