Gefilterd op:
  • LOTT. Gioielli
  • Sieraden
Wis selectie

Lott. ketting

Een halsketting is een must-have in elke juwelencollectie. LOTT is een Nederlands merk gebaseerd in Rosmalen. Lott heeft mooie sieraden voor alle gelegenheden. Lott streeft naar duurzaamheid daarom zijn de sieraden van dit jonge, trendy merk zijn gemaakt van duurzame materialen. Ze geven een subtiele touch aan elke outfit. Er is een grote collectie voor elk budget bij mucci.nl

1 - 3 van 3 artikelen

De Lott sieraden

Als u een Lott ketting koopt, koopt u een ketting die op verantwoorde wijze en met zorg is gemaakt. Alle Lott producten zijn handgemaakt door gepassioneerde vakmensen. U krijgt een sieraad dat zowel subtiel als opvallend is, waardoor u opvalt. Uw Lott sieraad is uw outfit en persoonlijkheid. Kettingen en andere LOTT. juwelen zijn een perfecte aanvulling zonder te opzichtig te zijn.

LOTT. ketting voor elke dag

Een Lott. ketting kan dagelijks gedragen worden, dus u hoeft ze niet te bewaren voor speciale gelegenheden. Want Lott. ontwerpt subtiele sieraden die niet hoeven op te vallen. U kunt ze zelfs op een gewone werkdag dragen. Voor iedere vrouw is er een passende Lott ketting verkrijgbaar. U kunt de perfecte Lott sieraden vinden door te werken met verschillende collecties. Elke collectie is modieus en modern voor de modebewuste vrouw. De subtiele, natuurlijke sieraden kunnen dankzij hun veelzijdigheid gedragen worden bij een jeans en een basic shirt. Een Lott ketting is de beste keuze als u zich wilt opdirken voor een formeel diner of een zakelijke bijeenkomst wilt bijwonen. Een halsketting is ook een goede keuze. Maak uw sieradencollectie compleet met Lott. 

LOTT. LOTT.

De juwelen zijn eenvoudig en hebben niet te veel versiering nodig. De juwelen zijn gemaakt van duurzame natuurlijke materialen en respecteren het milieu. De sieraden zijn gemaakt met passie en grote zorg. U bent uniek omdat de juwelen uniek zijn. Een halsketting van Lott kan veel over u vertellen en u tegelijkertijd op subtiele wijze laten stralen.

VRAGEN?

Heb jij nog vragen over onze Lott sieraden of de levering hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag voor jou klaar en helpen jou graag met het beantwoorden van vragen en het geven van passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via ons e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

 

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.