Gefilterd op:
  • Moments
  • Sieraden
Wis selectie

Moments creolen

De Moments creolen bij mucci.nl zijn gemaakt van de fijnste kwaliteit. Je kunt het voelen als je een sieraad in je hand houdt. Het gewicht, de gladheid, de natuurlijke glans - het komt allemaal samen om sieraden te creëren die even mooi als tijdloos zijn.

1 - 5 van 5 artikelen

Moments Creolen

De Moments creolen collectie bestaat schitterende zilveren sieraden. Er is iets voor iedereen, of je nu op zoek bent naar een eenvoudig en elegant stuk om elke dag te dragen of iets meer uitdagends voor een speciale gelegenheid. De Moments creolen zijn ook zeer betaalbaar. Omdat Moments sieraden de hoogste kwaliteit materialen gebruiken, kunt u er zeker van zijn dat uw Moments Creolen zijn ontworpen om dagelijks plezier te hebben van uw sieraden. En omdat wij vinden dat iedereen het verdient om mooie sieraden te bezitten, bieden wij gratis verzending op alle bestellingen boven de €50. Dus neem even de tijd om door onze collectie te bladeren. We weten zeker dat u het perfecte sieraad vindt dat bij uw stijl past.

VRAGEN?

Heb jij nog vragen over onze Moments creolen of de levering hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag voor jou klaar en helpen jou graag met het beantwoorden van vragen en het geven van passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via ons e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.