Gefilterd op:
  • Moments
  • Sieraden
Wis selectie

Moments ringen

Er zijn veel speciale momenten in ons leven die het waard zijn om met een Moments ring herdacht te worden. Een verloving, een huwelijk, de geboorte van een kind, of een jubileum zijn allemaal perfecte voorbeelden. Mucci.nl biedt een grote verscheidenheid van unieke Moments ringen die kunnen worden aangepast aan uw meest gekoesterde herinneringen vast te leggen.

1 - 12 van 12 artikelen

Ringen voor ieders smaak

De Moments ringen zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van stijlen naar ieders smaak. Of u nu de voorkeur geeft aan een eenvoudige band of een meer uitgewerkt ontwerp. Elke ring is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om een leven lang mee te gaan. Er zijn veel manieren om uw momenten ring te personaliseren. Mucci.nl is toegewijd aan het verstrekken van hun klanten met de hoogste kwaliteit Moments ringen. Bij een besteding van €50 is de verzending geheel gratis. Ben je nou niet tevreden met jouw Moments ring? Dan bieden wij een volledige terugbetaling binnen 14 dagen.

VRAGEN?

Heb jij nog vragen over onze Moments ringen of Moments sieraden en de levering hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag voor jou klaar en helpen jou graag met het beantwoorden van vragen en het geven van passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via ons e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.