Gefilterd op:
  • Sieraden
Wis selectie

Bedels

Bedels, ook wel hangers genoemd, zijn geweldig omdat ze bij elke outfit te combineren zijn. Bedels kun je gebruiken als hangers aan je sieraden. Hang uw favoriete bedel bijvoorbeeld aan een prachtige schakelketting. Voor een extra touch kunt u een bedel aan eenvoudige kettingen dragen, waarbij de hanger van uw bedel om de ketting wordt geplaatst. Mucci.nl biedt een verscheidenheid aan bedels. Voor de meest creatieve combinaties, kunt u ze mixen en matchen. Voor een unieke look kunt u kleurrijke bedels met letter bedels mixen. Ook kunnen goedkope bedels kunnen net zo stijlvol en leuk zijn als dure bedels. dus de beste bedels of hangers hoeven niet veel te kosten. U kunt uw favoriete gouden of zilveren juwelen kiezen, en dan een bedel aan uw ketting of armband toevoegen. U kunt elke combinatie maken die u maar wilt.

1 - 36 van 60 artikelen

Bedels die passen bij verschillende soorten sieraden

Mucci bedels zijn ideaal voor armbanden en kettingen. Wilt u zich eens buiten de gebaande paden wagen? Draag losse bedels als oorbellen! U kunt bedels voor oorbellen combineren met een eenvoudige oorbel. U opent de oorbel, schuift de bedel erin en klaar is kees. Je hoeft zilveren en gouden bedels niet te combineren. Het is oké om ze te mixen, maar het is ook leuk om bedels te gebruiken waar je van houdt!

Charm trends

Bedels met letters, kralen, hartjes en schelpjes zijn dit jaar helemaal in de mode. Bent u op zoek naar iets elegants en subtiels? Dan geeft u misschien de voorkeur aan een bedel met een letter. Bedels met letters zijn geweldig en kunnen bij elke outfit gedragen worden. Alle combinaties zijn erg leuk. Een kortere ketting kan gedragen worden met kleine bedeltjes, of een langere met een leuke bedel met een inspirerend woord of andere bedeltjes. Ben je een echte strandliefhebber? Voor de ultieme beach vibes draag je verschillende bedels aan je favoriete enkelbandje. Mucci heeft de leukste selectie bedels en je bent helemaal on-trend.

Dit zijn de mooiste bedels die je cadeau kunt geven

Bedels zijn leuk om voor jezelf te kopen, maar nog leuker en nuttiger om cadeau te geven.. Mucci heeft de mooiste bedels online samengesteld, ze kunnen gecombineerd worden met kettingen, eenvoudige oorbellen, of mooie armbanden en enkelbanden. U bepaalt zelf de prijs van uw cadeau. Je hoeft niet veel geld uit te geven aan een leuk cadeau voor haar.

Vragen?

Heb jij nog vragen over onze bedels of de levering hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag voor jou klaar en helpen jou graag met het beantwoorden van vragen en het geven van passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via ons e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

 

 

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.