Gefilterd op:
  • Sieraden
Wis selectie

Enkelbandjes

Enkelbandjes zijn essentieel voor elke juwelencollectie. Deze populaire voetversiering is een must-have en maakt elke outfit compleet. Mucci.nl heeft een ruime keuze aan trendy enkelbandjes die uw outfit helemaal afmaken.

1 - 10 van 10 artikelen

De hele dag, elke dag enkelbandjes

Enkelbandjes worden vaak geassocieerd met de zomer. Enkelbandjes kunnen echter ook het hele jaar door gedragen worden. Het is een goed idee om je billen in een lange broek te wikkelen, zodat je toch een enkelbandje kunt dragen. Je enkelbandje zal nog steeds zichtbaar zijn op koudere dagen. Voor de perfecte look match je je enkelbandje met je sieraden. Ben je een fan van zilveren sieraden? Een enkelbandje van zilver is een geweldige optie. Draagt u gouden sieraden? Dab is een enkelbandje in goud  een geweldige keuze. Het ziet er geweldig uit met slippers of sportschoenen. 

Het perfecte cadeau

Wil je een uniek cadeau geven aan je moeder, tante of zus? Geef haar een enkelbandje! Misschien is je geliefde al dol op enkelbandjes en is een enkelbandje dus een geweldig cadeau-idee. 

VRAGEN?

Heb jij nog vragen over de enkelbandjes, de levering of over onze andere sieraden? Neem dan gerust contact op met één van onze specialistische medewerkers. Zij zijn iedere werkdag te bereiken op 0548 – 541927 of stuur een e-mail naar

info@mucci.nl. Onze medewerkers helpen je graag verder met het beantwoorden van al jouw vragen en geven deskundig advies!

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.