Gefilterd op:
  • 24KAE
  • Sieraden
Wis selectie

24Kae armbanden

Kae Sutherland ontwerpt alle 24Kae juwelen met liefde, zorg en een oog voor detail. Elke 24Kae armband bij mucci.nl heeft een unieke handgemaakte bedel met gravure die authenticiteit toevoegt en een touch of beige. Kae Sutherland is het creatieve brein achter 24Kae, een uniek juwelenmerk dat handgemaakte armbanden met gravures aanbiedt. De in Groot-Brittannië geboren artieste woont nu in Los Angeles, Californië, waar ze nieuwe en mooie stukken blijft ontwerpen voor haar trouwe klanten.

 

1 - 5 van 5 artikelen

Voor elke gelegenheid

De armbanden van 24Kae zijn perfect voor elke gelegenheid - of je nu naar een feestje gaat of gewoon op kantoor bent. Er is een 24Kae armband voor iedereen, en elke 24Kae armband is uniek. De bedeltjes aan de armbanden zijn allemaal handgemaakt, en elk bedeltje heeft zijn eigen speciale betekenis.

De gravures op de bedels zijn ook zeer betekenisvol. Ze gaan allemaal over liefde, vriendschap en inspiratie. Kae Sutherland wil dat haar klanten zich speciaal en geliefd voelen als ze een 24Kae armband dragen.

Bij het merk 24Kae gaat het erom dat mensen zich speciaal voelen. De 24Kae sieraden zijn mooi en uniek, en het is iets dat je kunt dragen om je persoonlijkheid te laten zien. Als u op zoek bent naar een cadeau voor een speciaal iemand, of als u gewoon uzelf wilt verwennen, dan is een 24Kae armband het ideale cadeau.

 

VRAGEN?

Heb jij nog vragen over onze 24Kae armbanden of de levering hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag voor jou klaar en helpen jou graag met het beantwoorden van vragen en het geven van passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via ons e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

 

 

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.