Gefilterd op:
  • Coeur de Lion
  • Sieraden
Wis selectie

Coeur de Lion armbanden

Er zijn vele stijlen Coeur De Lion armbanden verkrijgbaar bij Coeur de Lion. U zult uw Coeur De Lion armband elke dag kunnen zien, dus is het essentieel dat u de beste armband kiest. Deze juwelen gaan lang mee omdat ze gemaakt zijn van edelstaal, unieke edelstenen en natuurlijke materialen. U kunt ook heel lang genieten van de exclusiviteit en kracht van uw Coeur de Lion armband.

1 - 12 van 12 artikelen

Coeur de Lion geocube armbanden

Een Coeur de Lion armband kan worden gecombineerd met elke outfit, of het nu casual of formeel is. Coeur de Lion armbanden zijn voorzien van kubussen die in verschillende kleuren en samenstellingen verkrijgbaar zijn. Deze armband is tijdloos en wordt in Duitsland gemaakt met oog voor detail en strenge controles. Van deze armband kun je vele jaren genieten.

VRAGEN?

Heb jij nog vragen over onze Coeur de Lion sieraden of de levering hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag voor jou klaar en helpen jou graag met het beantwoorden van vragen en het geven van passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via ons e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.