Gefilterd op:
  • Coeur de Lion
  • Sieraden
Wis selectie

Coeur de Lion kettingen

Coeur de Lion kettingen fleuren elke outfit op met hun frisse, moderne ontwerpen. De GeoCube en ElegantCoeur halskettingen zijn daar mooie voorbeelden van. Ze hebben een uniek ontwerp. Het Duitse merk maakt minimalistische sieraden met hoogwaardige materialen in ongebruikelijke kleuren. Deze handgemaakte colliers zijn van hoge kwaliteit en hebben een uitstekende afwerking. Dit prachtige merk heeft alle ingrediënten in huis om u blij te maken en nog meer te laten stralen. De bijpassende armbanden en oorbellen zijn een geweldige keuze. Shop nu uw Coeur de Lion sieraden bij mucci.nl

1 - 12 van 12 artikelen

Kettingen van Coeur de Lion

Met een Coeur de Lion ketting trek je de aandacht naar je toe. Deze halskettingen zijn niet alleen opvallend van ontwerp, maar vallen ook op door hun heldere, levendige kleurgebruik. Dit maakt ze tot trendy sieraden. U kunt ook een set maken met bijpassende oorbellen of armbanden, zodat een Coeur de Lion ketting er nog eleganter en vrolijker uitzien.

VRAGEN?

Heb jij nog vragen over onze Coeur de Lion sieraden of de levering hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag voor jou klaar en helpen jou graag met het beantwoorden van vragen en het geven van passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via onze e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.