Gefilterd op:
  • Tisento
  • Sieraden
Wis selectie

Ti Sento oorbedels

U kunt bedels aan uw oorbellen toevoegen of uw eigen set mixen en matchen. TI Sento - Milano heeft hiervoor de perfecte oorbedels. Er zijn veel mogelijkheden voor zilveren oorbedels. Je kunt kiezen uit minimalistische oorbedels of juist wat opvallendere oorbedels. Ook zijn er veel verschillende stijlen oorbedels. Het is makkelijk om de juiste combinatie voor u te vinden bij mucci.nl. Heb je meerdere oorgaatjes? Voor een unieke look draag je meerdere oorbedels bij elkaar. 

1 - 4 van 4 artikelen

Mixen en matchen

TI Sento - Milano zilveren oorbedels zijn gemaakt van hoogwaardig .925 sterling zilver. Alle TI Sento - Milano sieraden zijn nikkelvrij en hypoallergeen. Dit betekent dat onze sieraden geschikt zijn voor mensen met een nikkel allergie. Met TI Sento - Milano zilveren oorbedels kunt u uw eigen unieke stijl creëren. De hemel is de limiet! Er zijn veel verschillende manieren om TI Sento - Milano oorbedels te dragen. Zo kunt u de verschillende oorbedels mixen en matchen om uw eigen look te creëren.

Vragen?

Heb jij nog vragen over onze Ti Sento oorbedels en Ti Sento sieraden of de levering hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag voor jou klaar en helpen jou graag met het beantwoorden van vragen en het geven van passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via ons e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

 

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.