Gefilterd op:
  • Tisento
  • Sieraden
Wis selectie

Ti Sento slavenarmbanden

De slavenarmbanden van Ti Sento zijn het perfecte accessoire voor elke outfit. Ze kunnen alleen gedragen worden of gestapeld met andere armbanden om een unieke look te creëren. De slavenarmbanden zijn gemaakt van Sterling Zilver en zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren en ontwerpen.

1 - 5 van 5 artikelen

Perfecte accessoire

Ti Sento's slavenarmbanden zijn de perfecte accessoire voor elke outfit. Ze kunnen een vleugje elegantie toevoegen aan een elke outfit. De armbanden zijn gemaakt van hoge kwaliteit Sterling Zilver en komen in een verscheidenheid van kleuren en ontwerpen. Ti Sento's slavenarmbanden zijn een must have voor elke fashionista. 

Vragen?

Heb jij nog vragen over onze slavenarmbanden van Ti Sento of andere Ti Sento sieraden en de levering hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag voor jou klaar en helpen jou graag met het beantwoorden van vragen en het geven van passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via ons e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

 

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.