Gefilterd op:
  • Tisento
  • Sieraden
Wis selectie

Ti Sento ringen

TI Sento - Milano heeft de beste selectie van mooie damesringen. U kunt de ring als cadeau geven of voor uzelf houden. Op mucci.nl vind u dé perfecte ring voor u. Van prachtige zilveren ringen met zirkonia tot zilver vergulde ringen met mooie edelstenen. Alle ringen van TI Sento - Milano zijn voorzien van een rhodiumlaag van 925 Sterling zilver. Rhodium geeft het sieraad een extra glans, zodat je geen doekje hoeft te gebruiken. Deze ringen zijn een geweldige aanvulling op elke collectie. De Ti Sento collectie bij Mucci is zeer uitgebreid en biedt voor TI Sento heeft de beste selectie van mooie damesringen. U kunt de ring als cadeau geven of voor uzelf houden. Op mucci.nl vind u dé perfecte Ti Sento ring. Van prachtige zilveren ringen met zirkonia tot zilver vergulde ringen met mooie edelstenen. Alle Ti Sento ringen zijn voorzien van een rhodium laag van 925 Sterling zilver. Rhodium geeft het sieraad een extra glans, zodat je geen doekje hoeft te gebruiken. Deze ringen zijn een geweldige aanvulling op elke collectie. De Ti Sento collectie bij Mucci is zeer uitgebreid en biedt voor ieder wat wils.ieder wat wils.

1 - 33 van 33 artikelen

Speciale ringen

Wil je iets speciaals? Kijk dan eens naar de Ti Sento ringen met zirkonia. Een ring met zirkonia is altijd een goed idee en een geweldig cadeau voor een speciale gelegenheid. Vergulde Ti Sento ringen staan goed bij iedere outfit!

Statement stuk of iets meer ingetogen

Als u op zoek bent naar een opvallende ring, dan zijn de TI Sento ringen met gekleurde edelstenen perfect voor u. De ringen met gekleurde edelstenen zijn opvallend en uniek. Wilt u toch iets meer ingetogen zijn? Dan zijn de TI Sento ringen met parels perfect voor u. De parelring is klassiek en tijdloos. De ringen van Ti Sento kunnen bij elke gelegenheid gedragen worden. Bij een besteding van meer dan €50 is de verzending geheel gratis.

VRAGEN?

Heb jij nog vragen over onze Ti Sento ringen en Ti Sento sieraden of de levering hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag klaar voor jou en helpen jou graag met het beantwoorden van vragen en hierbij geven ze passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via ons e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

 

 

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.