Gefilterd op:
  • Tisento
  • Sieraden
Wis selectie

Ti Sento Sieraden

Ti Sento Milano juwelen zijn synoniem met luxe en elegantie. Sinds jaren creëert dit juwelenhuis de mooiste zilveren juwelen met zirkonia. Deze juwelen hebben een rhodium coating die ze extra wit maakt. Ti Sento's "I Feel You" is geen toeval. Bij mucci.nl bieden wij een groot assortiment van de mooiste Ti Sento sieraden aan.

1 - 36 van 179 artikelen

Geschiedenis Ti Sento

De eerste collectie modejuwelen van Ti Sento Milano werd gelanceerd in het voorjaar van 2013. Het concept van de zilveren sieraden was om een stijlvolle, modieuze en toegankelijke collectie te creëren. Ti Sento is een populaire keuze in de juwelenmarkt vanwege de hoge productiekwaliteit en de met de hand gezette diamantzetters (geen lijm toegestaan). Edelstenen en 18-karaats goud waren destijds duur. De oplossing was sterling zilver, dat versierd is met prachtige zirkonia's in alle maten en in een verscheidenheid van kleuren, passend bij elk modeseizoen. Het merk werd al snel overgenomen door Europa. Hoewel de collectie is geëvolueerd in stijl, design en uitstraling, behoudt ze nog steeds haar speelse charme. Het Mix&Match concept is aanvaard met meer dan 650 stuks, die in twee collecties per jaar worden uitgebracht. U kunt een verscheidenheid aan ringen, armbanden en hangers vinden, evenals halskettingen en oorbellen met of zonder creoolhangers. Binnenkort zal de rest van de wereld volgen.

VRAGEN?

Heb jij nog vragen over onze Ti Sento sieraden of de levering hiervan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan iedere werkdag klaar voor jou en helpen jou graag met het beantwoorden van vragen en hierbij geven ze passend advies. We zijn te bereiken op 0548 – 541927 of via ons e-mailadres info@mucci.nl. We horen graag van jou!

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.